1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Update MineAdventure, update #1

Discussie in 'Nieuws & server updates' gestart door MrWasbeer, 11 mei 2019.

By MrWasbeer on 11 mei 2019 om 19:09
 1. MrWasbeer

  MrWasbeer Beheerder
  Medewerker Beheerder

  Lid geworden:
  13 feb 2019
  Berichten:
  10
  Leuk Bevonden:
  1
  zu7IraJ - Imgur.jpg Beste (toekomstige) speler,

  Zoals jullie al gelezen hebben komt MineAdventure terug, alweer. Sinds het laatste bericht op de site is er veel veranderd binnen onze survival server. Dit op het gebied van de bouw, maar ook als het gaan om plug-in configuraties.

  Veel van jullie denken vast: 'hoelang duurt het nog voor jullie open gaan?!' en daar valt wat voor te zeggen. Sinds er besloten is dat MineAdventure terug komt, hebben wij geen moment stil gezeten. Elke dag werken wij hard aan de server, dit omdat wij onze spelers (als MineAdventure open is) de beste speelervaring willen bieden. Op dit moment duurt het na raming nog 2 รก 3 weken tot wij kunnen openen voor het publiek.

  De website is zo goed als af, dit met dank aan voormalig beheerder Maarten. Op de server zelf zien wij steeds meer vooruitgang, de server krijgt al aardig vorm. Zo staan de plug-ins al op 50% en is de spawn is helemaal af en klaar voor gebruik.

  Dit was de eerste update, bedankt voor het lezen.
  Hopelijk tot ziens, op MineAdventure.
   
  #1 MrWasbeer, 11 mei 2019
  Laatst bewerkt: 19 jun 2019 om 12:05

Deel Deze Pagina

 • Informatie

  MineAdventure is een Nederlandstalige Minecraft server die draait op versie 1.14. Ons motto is: 'Survival met een twist'. Dit houdt in dat er bepaalde punten anders zullen zijn dan andere servers, denk aan: custom items, quests en nog veel meer! Kom jij het allemaal ontdekken?
 • Navigatie

  Open the Quick Navigation

 • Doneren

  Als team werken wij elke dag, dag in dag uit aan onze server. Dit doen wij om jou de beste speelervaring te kunnen bieden. Echter kost een server onderhouden geld, wil jij een kleine bijdrage leveren aan MineAventure? Kijk dan eens naar onze donatie mogelijkheden.