Update Update #3

Discussion in 'Updates' started by MrWasbeer, Jan 7, 2019.

By MrWasbeer on Jan 7, 2019 at 1:01 PM
 1. MrWasbeer

  MrWasbeer Beheerder
  Staff Member Beheerder

  Joined:
  Oct 3, 2018
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Beste spelers.
  Hierbij presenteer ik met trots, update nummer #3.Het duurde even, maar in deze tijd zijn er veel problemen opgelost binnen de server.

  Om te beginnen met het personeel van MineAdventure, zoals jullie weten is Xirialle een administrator evenals plug-in manager. Daar is niets in veranderd, wel is Dutch_Kill aangesteld als beheerder, ook wel mede-eigenaar. Dit door zijn enorme inzet voor de server.

  Ten tweede is de bouw gestart aan de nieuwe lobby, eentje die bij het thema of de zo geheten ‘stijl’ van onze server past. Hier is Obin200 druk mee bezig, helaas heeft hij het op dit punt erg druk maar hij gaf aan zijn best te doen om jullie zo snel mogelijk te kunnen voorzien van een mooie lobby.

  Er is ook sprake van een nieuwe gamemode, hiermee gaan Dutch_kill en Xirialle aan de slag. Meer informatie over dit geheime project zal de komende weken worden geplaatst op zowel de website als onze Discord.

  Achter de schermen van MineAdventure staan wij ook zeker niet stil, zo zijn bijna alle bugs en problemen binnen de survival en skyblock server verholpen en is de website volledig afgerond. Er komen ook nog nieuwe plug-ins bij die jouw speelervaring nog beter kunnen maken... Stay tuned voor meer informatie.

  Dit was hem weer, bedankt voor het lezen en tot de volgende update.
  Tot ziens, op MineAdventure.
   

  Attached Files:

  #1 MrWasbeer, Jan 7, 2019
  Last edited: Jan 7, 2019

Comments

Discussion in 'Updates' started by MrWasbeer, Jan 7, 2019.

Share This Page