Update Update #1

Discussion in 'Updates' started by MrWasbeer, Oct 13, 2018.

By MrWasbeer on Oct 13, 2018 at 4:42 PM
 1. MrWasbeer

  MrWasbeer Beheerder
  Staff Member Beheerder

  Joined:
  Oct 3, 2018
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  Beste (toekomstige) speler,

  Er zit inmiddels al een aardige tijd tussen het laatste bericht met de recente veranderingen. Graag willen wij jou middels dit bericht op de hoogte houden van alle veranderingen in- en om de server.

  Om te beginnen met de in-game updates.
  • Spawn.
   Zoals te zien is in het welkomstbericht was er al een stukje van onze spawn klaar. Eind deze week heeft onze bouwer de spawn volledig op kunnen leveren met een aantal mooie plaatsjes en easter eggs. Deze post is voorzien van een foto met een kleine preview van de spawn.
  • Plug-ins.
   Achter de schermen staat onze vooruitgang zeker niet stil. Met trots heeft ons ontwikkelingsteam aangegeven dat zij op 75% staan als we kijken naar de algemene vooruitgang. Veel leuke plug-ins zijn al helemaal ingesteld en klaar voor gebruik: Custom enchantments, custom mob, tablist, Zhorse, Mob catcher, essentials, deluxe crates en nog veel en veel meer
  Updates betreft MineAdventure media.
  • Discord.
   Onze Discord server is inmiddels voorzien van een nieuwe en duidelijke layout. Er zijn een aantal bots toegevoegd die de kanalen toch net iets leuker maken (Muziek bots, welkomstberichten). Naast de layout en de bots staan ook de reglementen voor onze Discord server online, onder #regels.
  • Website.
   De website staat al enige tijd online voor de nieuwsgierige kijker, de opzet van de website is grotendeels klaar. Het enige dat nog moet gebeuren zijn extra pagina's en features toevoegen aan het forum. Ook zijn wij druk met een shop en vote pagina voor MineAdventure, dit is binnenkort allemaal terug te zien op: https://mineadventure.nl/
  Hopelijk tot snel.
  Met vriendelijke groet,
  Team-lead
   

  Attached Files:

  #1 MrWasbeer, Oct 13, 2018
  Last edited: Dec 16, 2018

Comments

Discussion in 'Updates' started by MrWasbeer, Oct 13, 2018.

Share This Page