Update Update #3
GK1v0JL.jpg
Jan
07
Beste spelers.
Hierbij presenteer ik met trots, update nummer #3.Het duurde even, maar in deze tijd zijn er veel problemen opgelost binnen de server.

Om te beginnen met het personeel van MineAdventure, zoals jullie weten is Xirialle een administrator evenals plug-in manager. Daar is niets in veranderd, wel is Dutch_Kill aangesteld als beheerder, ook wel mede-eigenaar. Dit door zijn enorme inzet voor de server.

Ten tweede is de bouw gestart aan de nieuwe lobby, eentje die bij het thema of de zo geheten ‘stijl’ van onze server past. Hier is Obin200 druk mee bezig, helaas heeft hij het op dit punt erg druk maar hij gaf aan zijn best te doen om jullie zo snel mogelijk te kunnen voorzien van een mooie lobby.

Er is ook sprake van een nieuwe gamemode, hiermee gaan Dutch_kill en Xirialle aan de slag. Meer informatie over dit geheime project zal de komende weken worden geplaatst op zowel de website als onze Discord.

Achter de schermen van MineAdventure staan wij ook zeker niet stil, zo zijn bijna alle bugs en problemen binnen de survival en skyblock server verholpen en is de website volledig afgerond. Er komen ook nog nieuwe plug-ins bij die jouw speelervaring nog beter kunnen maken... Stay tuned voor meer informatie.

Dit was hem weer, bedankt voor het lezen en tot de volgende update.
Tot ziens, op MineAdventure.
HnIk96R.jpg
Dec
24
Beste (toekomstige) speler,

Na een aantal weken hard werken is het eindelijk zover, de heropening van MineAdventure staat voor de deur.

Afgelopen weken hebben wij veel tijd geïnvesteerd in het nalopen en herinstalleren van de plug-ins. Dit betekend dat de meeste bugs zijn verholpen en de server weer optimaal zal presteren! De opening van survival zal plaatsvinden op 28 december om 20.00.

Naast de opening willen wij (het team) jullie fijne kerstdagen toewensen.

Iedereen is welkom... dus vergeet niet jouw vrienden uit te nodigen!
Hopelijk tot ziens op MineAdventure

play.mineadventure.nl
» 1.13.2
Update Update #2
NjgFnnV (1).jpg
Nov
24
Beste spelers,

Na de eerste succesvolle weken wordt het tijd voor een update!

Afgelopen week heeft onze developer veel werk kunnen verzetten in een korte tijd, zo heeft hij het rank-up systeem afgerond en wacht op verdere permissions voor de rang coal, iron en gold, maar ook zijn er een aantal plug-ins toegevoegd:
- Mob money, hierdoor kan jij items en geld verdienen voor het doden van mobs.
- Graves, hierdoor heb jij jouw eigen graf waar en wanneer je bent dood gegaan.
- Crates (keys), met deze plug-in is het mogelijk om via jouw vote vette rewards te krijgen
- Custom items, deze kan je verdienen door te spelen.
- Trouwen, nou dit spreekt voor zich. Wil jij jouw Minecraft liefde verzegelen? Dan kan dat vanaf nu ook!
- SimpleSit, deze plug-ins zorgt ervoor dat je vanaf de rang woodsman kan zitten en liggen!

» Rankup.
Met het rank-up systeem kan jij door simpelweg te spelen, te houthakken, te minen een hogere rang behalen met al de extra commands en perks. Deze zijn voor nu nog niet erg uitgebreid maar dit is ook nog een work in progress.

» Survival...
De spawn van survival is voorzien van: een spawnshop, een warp portal en een plot area. Op dit plot gebied kan jij binnenkort een plaatsje huren om daar jouw shop te bouwen en jouw overige items te verkopen voor in-game-money.

Nog even geduld en hopelijk tot op de server.
Update Update #1
1tUkuRJ.jpg
Oct
13
Beste (toekomstige) speler,

Er zit inmiddels al een aardige tijd tussen het laatste bericht met de recente veranderingen. Graag willen wij jou middels dit bericht op de hoogte houden van alle veranderingen in- en om de server.

Om te beginnen met de in-game updates.
 • Spawn.
  Zoals te zien is in het welkomstbericht was er al een stukje van onze spawn klaar. Eind deze week heeft onze bouwer de spawn volledig op kunnen leveren met een aantal mooie plaatsjes en easter eggs. Deze post is voorzien van een foto met een kleine preview van de spawn.
 • Plug-ins.
  Achter de schermen staat onze vooruitgang zeker niet stil. Met trots heeft ons ontwikkelingsteam aangegeven dat zij op 75% staan als we kijken naar de algemene vooruitgang. Veel leuke plug-ins zijn al helemaal ingesteld en klaar voor gebruik: Custom enchantments, custom mob, tablist, Zhorse, Mob catcher, essentials, deluxe crates en nog veel en veel meer
Updates betreft MineAdventure media.
 • Discord.
  Onze Discord server is inmiddels voorzien van een nieuwe en duidelijke layout. Er zijn een aantal bots toegevoegd die de kanalen toch net iets leuker maken (Muziek bots, welkomstberichten). Naast de layout en de bots staan ook de reglementen voor onze Discord server online, onder #regels.
 • Website.
  De website staat al enige tijd online voor de nieuwsgierige kijker, de opzet van de website is grotendeels klaar. Het enige dat nog moet gebeuren zijn extra pagina's en features toevoegen aan het forum. Ook zijn wij druk met een shop en vote pagina voor MineAdventure, dit is binnenkort allemaal terug te zien op: https://mineadventure.nl/
Hopelijk tot snel.
Met vriendelijke groet,
Team-lead
2my9t0h.jpg
Oct
09
Welkom beste (toekomstige) speler van MineAdventure, op onze officiële website.

Een Nederlandstalige netwerk server, draaiende op 1.13.1 met 1.8 PvP. Momenteel bestaat onze server uit de gamemode: Survival . Helaas is de server op dit moment nog in onderhoud, wat betekend dat je nog niet kan beginnen met spelen. MineAdventure is een server die zich richt op bet bieden van de beste speelervaring aan haar leden. Elke dag zijn wij bezig met het installeren van nieuwe plug-ins en het updaten van de huidige plug-ins om het jou meer jaar je zin te maken.

Bij elke gamemode proberen wij deze een eigen unieke twist te geven, zo beschikt ons netwerk over custom mobs, custom enchantments, mooie bouwwerken, binnenkort quests en nog veel en veel meer.

Zien wij jou op de server?
play.mineadventure.nl > 1.13.2